16 de març del 2013

Balsareny al NO-DO (1)


Aparició de Balsareny al NO-DO del 18 d'abril de 1960.

(Si el voleu veure a Youtube.com, cliqueu el següent enllaç:

Programa NO-DO núm. 902A - 18/04/1960

8 comentaris:

KRT ha dit...

Fantàstic, Xavi!

Vinga, proposo un joc entre els teus seguidors: reconèixer gent de Balsareny que hi surtin. Jo ja en dic un: el Llorenç Planes Vilella,que es veu a l'escala. I també crec haver reconegut algun bastoner i algun ballador de la faixa, però els deixo de moment, per animar el concurs.

KRT

Xavi ha dit...

Va, a veure si s'anima algú! Pot ser divertit.
Per la meva part, ni idea. Sempre he tingut un greu problema (però greu de veritat, fins a arribar a situacions ridícules) per a reconèixer a la gent, com per ficar-me a intentar-ho amb persones de fa 50 anys.
Això si, esbombaré el vídeo per facebook, twitter i demés per a que la gent s'animi.

Salut,
Xavi

KRT ha dit...

El meu germà, Esteve Carreté Parera, lògicament s'hi reconeix, ballant els bastons i també el ball de la faixa, amb els germans Joan i Josep Soler Cirera. També hi reconeix el Francesc Vilanova i el Ramon Terrades. I el que fa la figuereta sembla el Marc Sánchez Solá, de cal Torrent. Entre el públic, al peu de l'escala, en Llorenç Planes Vilella; amb l'historiador Lluís Monreal, el baró Lluís Ignasi d'Alòs Huelín.

L'Esteve Carreté recorda aquell dia: "era un dia laborable i ens van fer plegar de treballar per anar a ballar al castell. Ens hi van pujar amb cotxe, però vam haver de baixar a peu."

Vinga, que de moment l'Esteve va guanyant el concurs! Animeu-vos!

CCB-Sarment ha dit...

En Jordi Planes Casals, a més de reconèixer-hi el seu pare, Llorenç Planes Vilella al peu de l'escala, creu veure-hi el Josep Orriols Riera a mitja escala i l'Albert Cortès al capdamunt.

KRT ha dit...

I encara, en un altre pla, el Pere Juncadella hi identifica el Manel Prat, i l'Antoni Arnaus s'hi reconeix ell mateix al seu costat.

Xavi ha dit...

Fantàstic! Aviat ja tindrem gairebé a tothom fitxat.
Ahir ej Jacint em va dir que la noia amb cabell llarg i ulleres que va sobre d'un ruc al NoDo de l'any 65 es la consogra del teu veí, l'Arnalot.

Esteve ha dit...

Al començament de l'escala, darrera del primer home que beu amb porró es veu en Joan Cors Vilaseca, darrera seu cap amunt un homed desconegut,més amunt al seu costat es veu la Nuria Mateu de "cal quatre pelis", els bastoners som 9, Joan i Josep Soler, Pere Juncadella, Joan Busquets, Francesc Vilanova,Antoni Comas, Ramon Terrades Marc Sanchez i Esteve Carreté

laijaimyla ha dit...

TOTO Titanium Hip Hop Album - Titanium Audio
TOTO Titanium Hip Hop Album. Toto was born in Berlin, Germany, in titanium white wheels 1990 with the band The Ape, babyliss nano titanium flat iron who were formed to produce harbor freight titanium welder a titanium engagement rings cult-classic album that titanium pans